Dutch Runners | Atletiekunie

terug Print deze pagina

Hardlopen.nl

De Atletiekunie heeft de domeinnaam Hardlopen.nl overgenomen. Met de overname beschikt de Atletiekunie naast atletiek.nl over de domeinnaam voor dé loper: www.hardlopen.nl. Artikelen van de oude hardlopen.nl website zijn deels terug te vinden op www.duurloopmisverstand.nl 

De komende periode wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Tot die tijd wordt Hardlopen.nl doorgeleid naar Dutch Runners. Op de Dutch Runners pagina's is algemene informatie te vinden over hardlopen. 

Beginnen met hardlopen?

De Atletiekunie biedt voor beginnende hardlopers tweemaal per jaar op meer dan 130 locatie Start to Run cursussen. De eerstvolgende cursus start in het najaar op 6 september.

Wil je direct beginnen met hardlopen dan kun je via de Atletiekunie gebruik maken van een hardloopschema met Running Coach© Renate Wennemars.  De Running Coach© is een trainingschema voor op je mobiele telefoon of MP3-speler. Met de Running Coach© van de Atletiekunie kun je trainen voor verschillende afstanden. De lengte van het schema is afhankelijk van de afstand en duurt zes ( 5 of 10 km), twaalf (10 km Easy, 15 km) of zestien weken (21,1 km). Download geheel vrijblijvend een Running Coach© demo!

Ingeschreven voor een hardloopevenement?
Heb je je ingeschreven voor een hardloopevenement en zoek je ondersteuning tijdens je trainingen? Bekijk dan eens het programma Run to The Start. Binnen dit programma krijg je 12 weken voorafgaand aan een aantal grote hardloopevenementen training door een gediplomeerde trainer. 

Ook kun je de Running Coach© gebruiken om goed voorbereid te zijn op een hardloopevenement. Er zijn Running Coaches© beschikbaar voor 5, 10, 15 en 21,1 km.

Heel veel hardloopplezier!

MyRun
Inloggen My run
Registreren | Wachtwoord vergeten?