Dutch Runners | Atletiekunie

terug Print deze pagina

Dutch Runners

Een Dutch Runner is een loper die voor zichzelf of in een loopgroepje traint. Een Dutch Runner houdt van tips & tricks en nieuws over zijn sport. 

Bij Dutch Runners krijg je persoonlijk loopadvies, je kunt vragen stellen aan verschillende experts en je hebt je eigen looppagina’s waar je al je loopgegevens kan registreren en foto’s kan uploaden. En dan zijn er ook nog kortingen op workshops, startbewijzen, kleding etc. 

Verschillende Dutch Runners-pakketten

Het eerste is het Dutch Runners Free pakket, een onbetaald pakket waarvoor je je alleen hoeft te registreren. Het Free pakket biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van My Route (intekenen en zoeken van looproutes), My log (persoonlijk logboek) en My Events (plannen van jouw evenementen uit de kalender van ruim 1800 loopevenementen). Als Dutch Runner Free ben je geen lid van de Atletiekunie.

Het betaalde Dutch Runners pakket (halfjaar of jaarlidmaatschap) biedt naast de bovengenoemde voordelen nog veel meer via het persoonlijke lidmaatschap van de Atletiekunie. Je krijgt persoonlijk loopadvies, je kunt vragen stellen aan verschillende experts, heb je een eigen looppagina waar je gegevens kunt registreren, routes kunt zoeken en intekenen en je persoonlijke logboek kunt bijhouden. Of download de Running Coach©, een hardloopschema voor op je MP3-speler. En dan zijn er nog de kortingen op workshops, startbewijzen, kleding etc.

Het verschil tussen het Free en het Dutch Runner pakket staat overzichtelijk onder Lidmaatschappen.

Let op: Het Dutch Runners lidmaatschap biedt geen wedstrijdlicentie

Direct lid worden                                             Direct registreren
 

MyRun
Inloggen My run
Registreren | Wachtwoord vergeten?