Dutch Runners | Atletiekunie

terug Print deze pagina

Dutch Runners Loopgroepen

Ben je op zoek naar een loopgroep?


Lopen is dé manier om te werken aan je lichaam en geestelijke gezondheid. Het prettige aan hardlopen is dat je altijd en overal kan lopen. Toch kan deze vrijheid en eenzaamheid er op den duur toe leiden dat je het plezier in het lopen gaat verliezen: je conditie gaat niet meer vooruit, je raakt geblesseerd of je kunt de motivatie niet meer opbrengen om telkens jouw hardloopschoenen uit de kast te halen.

Wie zich hierin herkent, zou eens kunnen overwegen om met andere mensen samen te gaan lopen. Dat kan onder meer bij één van de vele loopgroepen (bij atletiekverenigingen) die ons land rijk is. Binnen deze groepen kan iedereen – van beginner tot vergevorderde loper – op zijn of haar eigen niveau lopen.

Klik hier voor meer informatie over het lopen in een loopgroep.

Ben je organisator van een loopgroep?

Ben je betrokken bij de organisatie van een loopgroep en ben je benieuwd wat de Atletiekunie allemaal voor jouw loopgroep kan betekenen? Bij de organisatie van een loopgroep komt meer kijken dan je in eerste instantie verwacht. De Atletiekunie is wat dat betreft al jaren dé autoriteit op loopgebied en daarom mag je, als loopgroep, ondersteuning op verschillende gebieden verwachten om jouw loopgroep tot een (nog groter) succes te maken. 

Klik hier voor meer informatie over de dienstverlening van de Atletiekunie naar loopgroepen

MyRun
Inloggen My run
Registreren | Wachtwoord vergeten?